PERHEKERHO

Ne, jotka eivät ole vielä perhekerhon sähköpostilistalla, voivat kysellä tapahtumista ja kerhosta tarkemmin sähköpostitse tai yhdistyksen www-sivulta www.lahdenseudundiabeetikot.com.

Tiedustelut ja ilmoittautumiset Marika Mäkinen: marika.makinen25@gmail.com, puh. 050 380 3972 klo 17 jälk.

To 6.2. TEATTERI klo 18.30
Lahden kaupunginteatteri,”NUNNIA ja KONNIA” musikaalikomedia. Hersyvän hauskassa musikaalissa yhtyvät railakas huumori ja mukaansatempaava musiikki. Kesto 2h 45 min. Tieto osallistumismaksusta Marikalta.

Ilmoittautumiset 16.1.mennessä.

To 12.3. YOGAROCKS kiipeily klo 17.30-19.30
Kiipeilyä Yogarocksin tiloissa, osoitteessa Saksalankatu 26, missä pääsee testaamaan boulderointia eli 4-5 metrin seinilläkiipeilyä ohjatusti. Ammattitaitoiset kiipeilyohjaajat. Ensikertalaisille ja kokeneemmille kiipeilijöille. Osallistumismaksu 10€/hlö sisältää kiipeilyohjauksen, vuokrakengät, 1,5h kiipeilyä ja iltapalan.
Ilmoittautumiset 6.3. mennessä, mukaan mahtuu ensimmäiset 20 hlöä.

To 25.4. TEATTERI klo 18.30
Lahden kaupunginteatteri ”AARRESAARI”
Mauri Kunnaksen tulkinta Robert Louis Stevensonin saman nimisestä klassikkoromaanista. Suosittelemme esitystä 6-vuotiaista ylöspäin esityksen jännittävistä tapahtumista johtuen! KESTO 1h 40 min. Osallistumismaksu12€/hlö, sisältää väliajalla kahvin/teen/tripin.

Ilmoittautumiset 3.4. mennessä.

Su 24.5. SUOMENLINNA -retki
yhdessä pikkudiabeetikkojen ja matkakerhon kanssa. Lähtö Lahdesta bussilla Marolankadun turistipysäkiltä. Tarkemmat ajat ilmoitetaan myöhemmin. Suomenlinnaan tutustuminen, leikkimielinen Viapori- visa; tutustutaan Viaporin jännittävään menneisyyteen ja nykypäivään tai englanninkielinen opastettu kävelykierros, jossa kuljetaan historiallisilla paikoilla Susisaaren ja Kustaanmiekan alueella ja kuullaan linnoituksen värikkäistä vaiheista.Tunnin kierros alkaa klo 13.30. Ruokailut omakustanteisesti paikanpäällä ravintoloissa, kahviloissa tai ihanalla piknikillä Suomenlinnan nurmikoilla. Lämmin, säänmukainen vaatetus. Kesällä on hyvä suojautua auringolta ja varata vesipullo mukaan. Liikkumisessa tulee kiinnittää erityistä huomiota turvallisuuteen, kulkea oppaan mukana ja välttää jyrkkiä ja korkeita paikkoja (putoamisvaara). Myös tiet voivat olla epätasaisia ja/tai liukkaita.
Ilmoittautumiset ja hintatiedustelut Marika Mäkiselle 26.4. mennessä.

ELOKUUN melonta / suppailu
Vesiurheilua Vesijärvellä ja makkaranpaistoa iltapalan kanssa. Tarkemmat tiedot viimeistään keväällä. Osallistumisia otetaan vastaan elokuun alkuun asti.

SYYSKUU Pakohuone klo 17.30-19
Neljä erilaista huonetta, joihin kuhunkin mahtuu 6 henkilöä.
Autiotalon salaisuus (Ikäsuositus: K-12), Vankilapako, Pako pankkiholvista ja Kellarin salaisuus.
Escaperoom on tosielämän seikkailupeli keskellä Lahtea, Aleksanterinkatu 33.
Sinut ja ryhmäsi lukitaan huoneeseen ja teillä on 60 minuuttia aikaa päästä ulos ratkaisemalla erilaisia pulmia ja mysteerejä. Huoneen sisällä ei ole mitään pelottavaa. Osallistumismaksu 12€/hlö. Mukaan mahtuu 24 osallistujaa, max 3 hlö/perhe. Tarkempaa tietoa myöhemmin.

10.-11.10. LOKAKUUN ELOKUVAT
Perinteinen leffaviikonloppu Finnkinon teatterissa. Ilmoittautumisia otetaan vastaan 7.10. asti ja leffat tulevat Finnkinon sivuille 6.10. Osallistumismaksu 10€/hlö sisältäen leffalipun ja leffaherkut, mukaan mahtuu 30 ensimmäistä.

Pe 6.11. klo 18 HOHTOKEILAUS
keskustan keilahalli Vapaudenkatu18. Pientä purtavaa illan aikana. Osallistumismaksu 10€/hlö.

Ilmoittautumiset 1.11. mennessä.

To 5.12. klo 17.30 Perinteinen piparien leivonta
yhdistyksen D-Klubilla, Karjalankatu 16, käynti sisäpihanpuolelta.

Ilmoittautumiset 3.12. mennessä.