Otsikko

Kuvateksti

PERHEKERHO ALOITTI VUODEN 2023 VAUHDIKKAASTI!

Maanantaina 9.1.2023 klo 18.15 pelasimme laserpeliä Megazonessa, Kauppakatu 42, Lahti

PERHEKERHON PIPARINLEIVONTAA 2022

Marraskuinen päivä alkoi hiljalleen hämärtämään kun innokkaita ja iloisia leipureita saapui D-klubille. Perhekerho kokoontui piparinleivonnan merkeissä ja herkullinen tuoksu levittäytyi varmasti jopa kadun puolelle. Paistomestariksi saimme puheenjohtaja Leenan, jolla olikin kiire paistella, lapset painelivat kuin liukuhihnalla mitä upeampia luomuksia piparimuoteilla.

Niin paljon pipareita paistettiin, että jokaisella oli leipomuksia syömisen jälkeen kotiinkin vietäväksi.

PERHEKERHON ODOTETTU LEFFAVIIKONLOPPU 22.-23.10.2022

Tällä kertaa emme kokoontuneet koko porukka yhdessä vaan jokainen perhe pääsi katsomaan valitsemaansa leffaa itselleen sopivana aikana. Mukaan tarttui tietenkin myös herkkuja, joissa hiilareita... jääköön määrät salaisuudeksi

Kiitos Finnkino Lahti

SYYSKAUDEN AVAJAISET 28.8.2022


Kesäisen lämpimänä päivänä vietimme yhteistä sunnuntaipäivää Rintamaveteraanien kesänviettopaikassa Kilpiäisissä. Paikalla oli lahtelaisten lisäksi edustettuina Orimattilan sekä Heinolan Seudun Diabeetikot, kaikkiaan 31 osallistujaa. Ohjelma oli tiivis ja piti osallistujat liikkeessä. Kaiken A ja O oli tietysti muonitus, mikä sekin pelasi hyvin ja kaikki tulivat ravituiksi.

Ruokailussa oli tarjolla Antin ja Arjan valmistama lounas: lihapullat pastasalaatin ja vihersalaatin kera. Ruoka maittoi ja sen myötä alkoi tikan- ja kahleenheitto. Mölkkyä heitettiin Veteraanien majan vieressä. Pentti lämmitti saunan niin, että halukkaat pääsivät pulahtamaan syyskesän viilentämään järviveteen. Perinteisesti ohjelmaan on aina kuulunut myös arpajaiset, niin nytkin. Pääpalkintona oli Markun hankkima kassi täynnä yllätyksiä. Sen lisäksi oli paljon muuta pienempää. Ja taas arpaonni suosi selkeästi joitain tiettyjä onnellisia!

Vähitellen siirryimme Veteraanimajan sisätiloihin. Kokeilimme hirsitalon akustiikkaa ja lauloimme yhdessä joitakin lauluja Leenan kanssa kitaran säestyksellä. Laulaessamme alkoi nenään nousta miesten grillaaman makkaran ja keittiöstä kahvin tuoksut. Makkarahan maistuu aina. Niinpä siirryimme oitis pöydän antimia maistelemaan. Marketan kahvikakku ja Leenan marjapiirakkakin tekivät hyvin kauppansa.
Kahvihetkestä nauttiessa alkoi luvattu ukkonen antaa merkkejä ensin tuulen ja pilvisyyden lisääntymisenä. Kaikki pääsivät - vielä hyvän sään aikana - lähtemään ja viimeisten hypätessä autoon saavutti ukkospilven reuna Kilpiäisten majan.

Kiitos kaikille mukavasta päivästä ja majan isännälle ja emännälle erityinen kiitos, että saimme lyhyellä varoitusajalla mahdollisuuden järjestää tapahtumamme Kilpiäisissä! LP

Kuva: Seppo Komulainen

TEATTERIMATKOJA


Lahden Seudun Diabeetikot tekivät kesän aikana kaksi matkaa.

Heinolan kesäteatterissa nähtiin Flirttikurssi55+ ja Nastolan Taarastissa 7.9.2022 Aleksis Kiven Nummisuutarit.

Molemmista nautimme ja odotamme syksyltä uusia elämyksiä.


Teksti ja kuva: Kaarina Kannisto